Bedankt!

Wat leuk dat je lid wordt van
Energie Collectief Waterweg

Bedankt voor je lidmaatschap

Zo, dat is leuk dat je lid bent geworden van het Energie Collectief Waterweg.

Met jouw steun kunnen wij zorgen voor een groenere en duurzamere omgeving van de regio Waterweg. En belangrijker nog, de duurzame energie die we met onze huidige en toekomstige projecten gaan opwekken, kan zo ten goede komen aan de gemeenschap.

Dubbel goed nieuws dus!

Extra hulp

Hoe kun je ons verder nog helpen? Want met jouw lidmaatschap ondersteun je natuurlijk al onze coöperatie. Tegelijk kun je ook actief mee gaan denken (mocht je dat willen). Of kun je een plek in het bestuur of onze thematafels krijgen.

Wil je een actievere rol? Laat het ons dan ook zeker weten op info@energiecollectiefwaterweg.nl

Betaling lidmaatschap

Al onze leden krijgen een levenslang lidmaatschap. Het enige wat je daar voor hoeft te doen, is een betaling maken van 5 euro op ons rekeningnummer: NL47RABO0340516933 ten name van Coöperatie Duurzaam Maassluis. Vermeld bij je betaling graag ook nog even je naam, zodat we weten om welk lidmaatschap het gaat.

Voor dit lidmaatschap ontvang je in ruil dus alle uitnodigingen voor de bestuursvergaderingen en onze twee-maandelijkse updates.

Verdere vragen?

Is iets niet duidelijk? Of heb je een waardevolle toevoeging? Laat het ons dan ook zeker weten op info@energiecollectiefwaterweg.nl